Cel mai bun Dezumidificator casnic

Un dezumidificator casnic este un uscator de aer de capacitate medie. Majoritatea aparatelor de acest fel functioneaza cu compresor ca frigiderul sau aparatul de aer conditionat.

Capacitatea dezumidificatorului

Capacitatea de uscare a aparatului se alege in functie de spatiul de destinatie.

Orientativ putem folosi regula 10 l /20 mp (pentru o camera de inaltime obisnuita).

Dezumidificator casnic pentru dormitor

In timp ce dormim, emanam umiditate in aer, prin respiratie si transpiratie. Umiditatea aerului din dormitor creste si creste si pericolul de formare a sporilor de mucegai.

Cu ajutorul unui dezumidificator pastrati si noaptea controlul asupra umiditatii aerului din incapere si sustineti un somn odihnitor.

Obisnuieste-te sa deschizi fereastra de la dormitor dimineata pentru a contracara umiditatea provocata de respiratia din timpul somnului.

bacteriile si umiditatea

Dezumidificator casnic pentru bucatarie

Daca obisnuiti sa gatiti des in bucatarie, ar trebui sa luati in considerare amplasarea unui dezumidificator casnic.

Dezumidificator casnic pentru baie

In baile fara geam pentru aerisire se impune prezenta unui dezumidificator. Excesul de umiditate este colectat si nu mai intra in pereti.
In baie se produce zilnic mult abur si umiditate, mediu fertil pentru sporii de mucegai.

Dezumidificator casnic

Dezumidificator casnic pentru living

Locuinta dumneavoastra sufera de umezeala? Am descoperit noi dezumidificatoare pe care le recomandam in in combaterea umiditatii.

Poate ca trebuie sa uscati hainele in interior. Poate veti simti cearsafurile umede si reci, pe masura ce va bagati noaptea in pat si se va forma condens pe geamurile dvs. Poate ca aveti prieteni si familie care petrec Craciunul la dvs. si vreti sa va asigurati ca stau cat se poate de confortabil.

Oricare ar fi motivul pentru cumpararea unui dezumidificator, veti dori sa va asigurati ca cumparati unul care inlatura umiditatea ridicata in casa dvs. si ajuta la atenuarea tuturor efectelor secundare negative ale umezelii, condensului si mucegaiului.

Anii nostri de experienta in ceea ce priveste testarea dezumidificatoarelor dezvaluie ca putem identifica ce dezumidificatoare sunt cele mai bune, plus avem multe sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti un dezumidificator potrivit pentru casa si bugetul dvs.

RECOMANDARI
Top 10
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Dezumidificator si purificator cu consum redus Meaco UK20L
 • Volum dezumidificare 20 l / zi,
 • Debit aer circulat 160 mc/h,
 • Recomandat pentru suprafete de pana la 55 mp.
Top 10
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator Trotec TTK29E 10l/zi
Dezumidificator Trotec TTK29E capacitatea dezumidificare 10l/zi, debit 110mc/h. Pentru spatii de pana la 15mp, Higrostat reglabil. Caracteristici speciale:
 • Dezumidificare automată, cu comandă cu higrostat
 • Construcţie uşor de întreţinut
 • Operare extrem de simplă
 • Direcţie de evacuare ajustabilă
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator Meaco 12L-AH 12l/zi Debit 120mc/h Pentru spatii de pana la 30mp Higrostat reglabil Timer Display
Capacitate max dezumidificare de 12lzi si debit aer de 120mch Potrivit pentru spatii de pana la 30mpHigrostatul reglabil individual controleaza permanent umiditatea relativa in incapere si cand nu sunteti acasaCand conectati dezumidificatorul acesta va emite un semnal sonor si doua linii vor aparea pe ecranVentilatorul va mai functiona un timp de zece secunde inainte ca aparatul sa se stinga completDezumidificatorul functioneaza in conformitate cu principiul de condensare cu…
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP1E 0 22l / 24h Pentru incaperi de 5 mp Lampa de control Consum redus
Cu dezumidificatorul Peltier TTP 1 E de dimensiuni compacte se poate obtine in incaperi mici rezultate deosebite Acest dezumidificator este de marimea a 23 dintro cutie de pantofi si este dotat cu o tehnica termoelectrica inovativa cu care se mentine atmosfera uscata si elibereaza aerul de umezeala si mirosCu o capacitate de ca 220 ml se pot mentine uscate incaperi de pana la 5 m2 Datorita dimensiunilor sale compacte si a designului elegant dezumidificatorul TTP 1 se lasa cu…
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie Meaco UK12L 12 l / zi 100 mc/ h Pentru 30mp Higrostat Timer
Dezumidificator cu consum redus de energie potrivit pentru spatii de pana la 30mpCu ajutorul filtrului HEPA Optional acest dezumidificator poate deveni si un purificator de aer excelent pentru cei cu alergii la spori de mucegai polen praf acarieni par de animale si alte 9997 particule mai mari de 03µmmicroniFiltru de aer lavabil inclusSuflare reglabila fara trepte circulatia aerului poate fi adaptata optimal fiecarui tip de incapereDisplay electronic cu indicator al umiditatii…
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie Meaco UK25L 26 4l/zi 280mc/h Pentru 65mp Blocare copii Higrostat
Dezumidificator cu consum redus de energie potrivit pentru spatii de pana la 65mp cu o capacitate max dezumidificare de 264lzi si debit aer de 280mch Acest dezumidificator este proiectat pentru a reduce umiditatea din aer intro cladire sau o parte a unei cladiri Scopul este de a ajuta la uscarea rufelor pentru a preveni formarea condensului mucegaiului si reducerea sau eliminarea altor probleme asociate cu o umiditate relativa ridicataUnul dintre marile avantaje ale acestui dezumidificator…
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator Trotec TTK100S 30l/zi Debit 200mc/h Pentru spatii de pana la 90mp Higrostat reglabil
Capacitate max dezumidificare de 30lzi si debit aer de 200mch  Potrivit pentru spatii de pana la 90mpDezghetare automata cu gaz cald care garanteaza o capacitate de dezumidificare marita si in incaperi neincalziteHigrostat reglabil pentru controlul permanent al umiditatii relative a aerului Daca valoarea va fi depasita aparatul porneste automat Imediat ce va fi atinsa valoarea de umiditate dorita aparatul se deconecteaza de la sine integralAtentionare luminoasa pentru a indica…
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator Trotec TTK105S 30l/zi Debit 240mc/h Pentru spatii de pana la 90mp Higrostat reglabil Display digital Timer
Capacitate max dezumidificare de 30lzi si debit aer de 240mch  Potrivit pentru spatii de pana la 90mpAtentionare luminoasa pentru a indica un rezervor de apa plinProtectie la preaplin pentru deconectare automata la atingerea volumului maxim de colectare in rezervorSistem dublu de evacuare a apei condensate cu posibilitatea de a racorda un furtun de scurgere pentru uscarea permanenta a spatiilor nesupravegheateCompresor rotativDezghetare automata electronicProtectia automata la…
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator Trotec TTK24E 10l/zi Debit 100mc/h Pentru spatii de pana la 15mp
Dezumidificatorul  este potrivit deoarece spatiul unde poate fi amplasat trebuie sa fie de aproximativ 15 m2 Pentru un dezumidificator de aer nu doar suprafata in m2 este importanta ci si volumul de aer De aceea va recomand acest aparat care este potrivit pentru incaperi cu un volum de pana la 37 m³ La fel de importanta este si temperatura pe care o aveti in incinta locuita Trotec TTK 24 E are un debit maxim de aer de 100 m3h Cu acest dezumidificator puteti locui intro incapere…

Temperatura conteaza?

Intr-un cuvant, da. Daca doriti sa puneti dezumidificatorul undeva unde va fi in mod regulat incalzit la temperatura camerei, mai degraba decat intr-un spatiu cu temperaturi mai scazute, afecteaza ce fel de dezumidificator aveti nevoie.

De aceea le testam la temperaturi diferite: la 21 ° C si la 10 ° C. Deci, daca sunteti in cautarea unui dezumidificator pentru o zona mai rece a casei dvs., stiti ca veti cumpara ceva potrivit in acest scop.

Stim ca modul in care un dezumidificator functioneaza la temperatura camerei nu indica cum se va manifesta la o temperatura mai scazuta.

Cu agent de deshidratare sau cu agent frigorific?

Un dezumidificator cu agent de deshidratare functioneaza cu un material de deshidratare care extrage apa din aerul din casa. Am descoperit ca aceste dezumidificatoare tind sa functioneze mai bine decat dezumidificatoarele cu agent frigorific la temperaturi mai scazute.

Cu toate acestea, din cercetarea noastra stim ca majoritatea dintre dvs. veti folosi dezumidificatoarele la o temperatura a camerei de aproximativ 21 ° C. Daca sunteti si dvs. in situatia asta, atunci va fi mai bine cu un dezumidificator cu agent frigorific.

Am testat si am analizat ambele tipuri, astfel incat sa puteti gasi un dezumidificator excelent pentru dvs., indiferent de nevoile dvs.

Dezumidificator casnic pentru beci sau subsol

Subsolurile sunt mai predispuse umiditatii excesive.

Desigur, amenajarile si finisajele dintr-un subsol vor controla intr-o anumita masura umiditatea, dar mai devreme sau mai tarziu, pot aparea probleme cu mucegaiul.

De aceea, pentru a va proteja finisajele si investitia, credem ca este o decizie inteleapta sa plasati un dezumidificator chiar si in subsolul amenajat.

Pentru a gasi locul potrivit pentru un dezumidificator de aer intr-un subsol amenajat tineti cont de urmatorii factori:

 • cat de mare este subsolul
 • ce capacitate are dezumidificatorul
 • care este nivelul mediu de umiditate la subsol

Dezumidificator casnic

Alegeti un dezumidificator suficient de mare si puternic si plasati-l cat mai central. Daca subsolul este foarte mare s-ar putea sa aveti nevoie de mai multe dezumidificatoare.

Majoritatea subsolurilor sunt mai umede in comparatie cu alte incaperi din imobil, sunt intotdeauna sub nivelul solului, au mai putin sau deloc acces la lumina naturala a soarelui.

Deci subsolul ar trebui sa fie primul loc pe care sa-l aveti in vedere pentru pozitionarea unui dezumidificator pentru ca aici exista umiditate in exces. Aici este mediul propice pentru dezvoltarea fungilor si particulelor de mucegai.

Din pacate, caderea libera a apei nu este posibila in subsoluri. O solutie in acest caz o reprezinta o pompa de condens.

Pentru subsol este indicat un aparat de dezumidificare prin absorbtie pentru ca lucreaza la temperati scazute

Dezumidificator casnic pentru birou

Daca aerul din birou este incontinuu prea umed, pot scade semnificativ capacitatea de concentrare, motivatia si performantele.

Creati mai bine conditii placute de lucru si imbunatatiti climatul din incapere cu ajutorul dezumidificatoarelor de aer confort cu aspect modern, pentru dumneavoastra si angajatii dumneavoastra.

Top Dezumidificatoare Casnice

Top 10
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Dezumidificator si purificator cu consum redus Meaco UK20L
 • Volum dezumidificare 20 l / zi,
 • Debit aer circulat 160 mc/h,
 • Recomandat pentru suprafete de pana la 55 mp.
Top 10
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator Trotec TTK29E 10l/zi
Dezumidificator Trotec TTK29E capacitatea dezumidificare 10l/zi, debit 110mc/h. Pentru spatii de pana la 15mp, Higrostat reglabil. Caracteristici speciale:
 • Dezumidificare automată, cu comandă cu higrostat
 • Construcţie uşor de întreţinut
 • Operare extrem de simplă
 • Direcţie de evacuare ajustabilă
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator Meaco 12L-AH 12l/zi Debit 120mc/h Pentru spatii de pana la 30mp Higrostat reglabil Timer Display
Capacitate max dezumidificare de 12lzi si debit aer de 120mch Potrivit pentru spatii de pana la 30mpHigrostatul reglabil individual controleaza permanent umiditatea relativa in incapere si cand nu sunteti acasaCand conectati dezumidificatorul acesta va emite un semnal sonor si doua linii vor aparea pe ecranVentilatorul va mai functiona un timp de zece secunde inainte ca aparatul sa se stinga completDezumidificatorul functioneaza in conformitate cu principiul de condensare cu…
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP1E 0 22l / 24h Pentru incaperi de 5 mp Lampa de control Consum redus
Cu dezumidificatorul Peltier TTP 1 E de dimensiuni compacte se poate obtine in incaperi mici rezultate deosebite Acest dezumidificator este de marimea a 23 dintro cutie de pantofi si este dotat cu o tehnica termoelectrica inovativa cu care se mentine atmosfera uscata si elibereaza aerul de umezeala si mirosCu o capacitate de ca 220 ml se pot mentine uscate incaperi de pana la 5 m2 Datorita dimensiunilor sale compacte si a designului elegant dezumidificatorul TTP 1 se lasa cu…
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie Meaco UK12L 12 l / zi 100 mc/ h Pentru 30mp Higrostat Timer
Dezumidificator cu consum redus de energie potrivit pentru spatii de pana la 30mpCu ajutorul filtrului HEPA Optional acest dezumidificator poate deveni si un purificator de aer excelent pentru cei cu alergii la spori de mucegai polen praf acarieni par de animale si alte 9997 particule mai mari de 03µmmicroniFiltru de aer lavabil inclusSuflare reglabila fara trepte circulatia aerului poate fi adaptata optimal fiecarui tip de incapereDisplay electronic cu indicator al umiditatii…
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie Meaco UK25L 26 4l/zi 280mc/h Pentru 65mp Blocare copii Higrostat
Dezumidificator cu consum redus de energie potrivit pentru spatii de pana la 65mp cu o capacitate max dezumidificare de 264lzi si debit aer de 280mch Acest dezumidificator este proiectat pentru a reduce umiditatea din aer intro cladire sau o parte a unei cladiri Scopul este de a ajuta la uscarea rufelor pentru a preveni formarea condensului mucegaiului si reducerea sau eliminarea altor probleme asociate cu o umiditate relativa ridicataUnul dintre marile avantaje ale acestui dezumidificator…

 • […] Datorita domeniului de temperatura necesar pentru functionare optima, un dezumidificator prin condensare se recomanda in special domeniului casnic. […]

 • […] fapt, prin acest proces, un dezumidificator va reduce nivelul de umiditate din casa dumneavoastra si il va face mai sanatos pentru a putea […]

 • >
  Top 10 produse
  Logo
  Login/Register access is temporary disabled