Purificatoare de aer

Descoperiti cele mai bune purificatoare de aer care pot curata rapid si eficient aerul din casa.

Cele mai bune purificatoare de aer curata rapid aerul din casa, capturand particule poluante – cum ar fi praful, fumul si polenul. Nu trebuie sa coste o avere.

Cele mai bune purificatoare de aer vor curata, de asemenea, fara a face prea mult zgomot, ceea ce este foarte important daca doriti ca purificatorul dvs. de aer sa curate aerul in timp ce dormiti.

 cele mai bune purificatoare de aer

Cumparand un purificator de aer gresit, veti observa o diferenta mica sau deloc in ceea ce priveste calitatea aerului din locuinta dvs.

Purificatorul de aer pur si simplu nu va fi suficient de puternic pentru a elimina rapid si eficient poluantii, cum ar fi polenul, praful, fumul si parul de animale, din aer.

Unele dintre purificatoarele de aer din comert sunt fara un efect concret. Acest lucru inseamna ca purificatorul de aer nu filtreaza mare lucru.

In plus, multe dintre particulele poluante ar ramane in atmosfera, mai degraba decat sa fie indepartate.

Doar cele mai bune purificatoare de aer care captureaza cele mai poluante substante din aer.

Cele mai bune purificatoare de aer vor elimina mai mult de 90% din particulele pe care le adaugam camerei in timpul testelor noastre; aparatele slabe pot gestiona doar 44%. Cele mai ineficiente elimina atat de putine, incat nu putem raporta oficial cifra.

Cum descoperim cele mai bune purificatoare de aer?

Puteti fi sigur ca un purificator de aer recomandat de noi va elimina rapid si eficient alergenii si poluantii din aerul din casa.

  1. Debitul de aer circulat si purificat: acest lucru masoara reducerea particulelor in aer.
  2. Indepartarea particulelor: procentul de particule indepartate de purificatoarele de aer in comparatie cu particulele care sunt indepartate in mod natural din aer cu aparatele oprite.
  3. Zgomot: cat de zgomotos este fiecare aparat pe cele mai joase si cele mai inalte setari.
  4. Energie: Cele mai bune purificatoare de aer nu vor fi cele mai ieftine aparate, deci nu luati o decizie de a cumpara bazata exclusiv pe costurile de functionare.
  5. Usurinta de utilizare: cat de usor este sa setati aparatul, sa il utilizati si sa scoateti si sa inlocuiti filtrele. Cele mai bune purificatoare de aer au filtre usor de demonstrat si sunt o solutie potrivita. Cele mai ineficiente sunt mai greu de folosit, iar indepartarea si inlocuirea filtrului este o lupta.
  6. Purificatoare de aer inteligente: comanda functionarii de la distanta.

>
Top 10 produse
Logo
Login/Register access is temporary disabled